Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013 19:17

Πιρανχας

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό! Αλλά μόνο αν είναι του ίδιου χρώματος… Φρέσκα ψάρια εμφανίζονται συνέχεια στο τραπέζι. Ξεφορτωθείτε γρήγορα τις κάρτες σας και χρησιμοποιείστε τα πεινασμένα πιράνχας για να φάτε όλα τα ψάρια πριν σας προλάβουν οι αντίπαλοι!

numberΑριθμός παικτών: 2-4

clockΜέση διάρκεια: 10-20’

BabyΗλικία: 8+

euroΕνδεικτική τιμή: 10€

 

heartΜας άρεσε

Επίπεδο Δυσκολίας: Το παιχνίδι αυτό στηρίζεται στον ένα και μοναδικό κανόνα, το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό – μόνο αν είναι του ίδιου χρώματος. Ο απλός αυτός κανόνας και η απουσία κειμένου από τις κάρτες, το κάνουν κατανοητό ακόμα και για όσους παίζουν επιτραπέζια για πρώτη φορά.

piranxas innerΤρόπος Παιξίματος: Το γεγονός ότι παίζουν όλοι οι παίκτες ταυτόχρονα, δημιουργεί μια ένταση και εγρήγορση, που συμβάλλουν στην όλη διασκέδαση.

Νεκροί Χρόνοι: Οι νεκροί χρόνοι είναι μηδενικοί εφόσον όλοι οι παίκτες παίζουν ταυτόχρονα.

Μέγεθος: Η συσκευασία που είναι σε μέγεθος ταξιδίου είναι ιδιαίτερα εύχρηστη, αφού μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε εύκολα και χωρίς σκέψη για πρόσθετο βάρος.

Διάρκεια: Η πολύ μικρή διάρκεια των παρτίδων το καθιστούν παιχνίδι για όλες τις ώρες.

Ποιότητα Κατασκευής: Τα απλά, ευδιάκριτα και διασκεδαστικά σχέδια επιτελούν πλήρως το σκοπό τους, δίχως όμως να εντυπωσιάζουν.

 

painheartΔε μας άρεσε

Το μόνο αρνητικό για τα Πιράνχας είναι ότι αυτή ακριβώς η απλότητά του μπορεί να κάνει σε ορισμένους το παιχνίδι να φαντάζει ανούσιο.

 

justiceΕτυμηγορία

Γρήγορο και εύκολο, τα Πιράνχας είναι ένα παιχνίδι που θα χαρίσει μια μεγάλη δόση γέλιου σε παιδιά… κάθε ηλικίας.

 

questionΣε ποιους θα αρέσει

FamilyFamily Gamer: Ναι. Ένα από τα πιο κατάλληλα παιχνίδια που μπορούν να απολαύσουν οι γονείς με τα παιδιά τους σαν ένα διάλειμμα ανάμεσα στο διάβασμα ή λίγο πριν πέσουν για ύπνο.

socialSocial Gamer: Ναι. Αν και ο αριθμός των παικτών είναι περιορισμένος για τη συγκεκριμένη κατηγορία παικτών, σίγουρα θα σας διασκεδάσει και θα σας κάνει να νιώσετε άνετα ακόμα και με άτομα που βλέπετε για πρώτη φορά.

strategyStrategy Gamer: Όχι. Σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αποτελεί επιλογή της συγκεκριμένης κατηγορίας παικτών, καθώς η στρατηγική δεν παίζει κάποιο ρόλο.

hobbyHobby Gamer: Ναι. Ένα παιχνίδι παρατηρητικότητας που θα επιλέξει αυτή η κατηγορία των παικτών όταν επιθυμεί μια γρήγορη και ευχάριστη παρτίδα επιτρπέζιου.

hardcoreHardcore Gamer: Όχι. Τα Πιράνχας είναι ιδιαίτερα απλό παιχνίδι για να προτιμηθεί από αυτή την κατηγορία παικτών

 

boxΠεριεχόμενα του παιχνιδιού

piranxas inner253 κάρτες

κανόνες

 

 

Προσθήκη σχολίου

Facebook Like Box

SFbBox by afl odds